Forum motoryzacyjne motokirc.pl

Motorowery, motocykle, skutery, samochody...
Witaj Drogi Gościu!

Zapraszamy do logowania lub rejestracji

Obecny czas: Śro Gru 13, 2017 8:30 am

Wszystkie czasy w strefie UTC (czas letni)




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Mz ts 150 problem z ładowaniem
PostWysłany: Pon Cze 06, 2016 11:34 am 
Offline
V stopień wtajemniczenia
V stopień wtajemniczenia

Rejestracja: Czw Gru 09, 2010 11:25 am
Posty: 396
Pojazd: Jawka 50 Mustang
Ogar 200
Zumico quick 4t
Witam wszystkich.Wiem ze było już bardzo bardzo dużo tematów o ładowaniu w mz-tach i możecie wierzyć albo nie że chyba wszystkie je przeczytałem i nie moge rozwiązać tego problemu :D Mój problem polega na tym że raz mam ładowanie i to bardzo dobre gdzieś przy 5 tyś obrotach było 10v i wszystko chodziło łanie swiatła kierunki itp.Na drugi dzień wybrałem się w trasę i po 30 km zapaliła mi się kontrolka ładowania i po jakimś czasie motor stanął oczywisćie aku padło, więc na hola i do domu go.W domu odkręciłem pokrywę i widzę że komutator tam co są szczotki jest cały czarny od szczotek wyczyściłem go ale i tak ładowania nie było motor chwile pochodził i znowu się pojawiło.Nie mam pojęcia co tam może być nie tak że raz jest te ładowanie raz go nie ma.Moto chodzi jak rakieta i aż chce się nim jezdzić ale te ładowanie mnie już dobija :D nie mam już wgl pomysłow co tam jest nie tak, a wiem że wszystko jest podłaczone w nim dobrze i że zaden kabel nie dotyka nigdzie do masy ani nic.pomocy :D


Góra
 Profil E-mail  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC (czas letni)


Podobne tematy
 Tematy   Autor   Odpowiedzi   Wyświetleń   Ostatni post 
Brak nowych postów CZ 350 Problem

doktor13xxx

2

1269

Sob Mar 24, 2012 8:15 pm

Patrycjusz28 Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Problem z osiągami w WSK 125

r-marcin

3

2265

Nie Wrz 23, 2007 5:16 pm

habez Zobacz ostatni post

Brak nowych postów CZ 175 problem z obrotami

Sixer

3

1341

Czw Mar 01, 2012 5:31 pm

Matii-x Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Problem z Crossem

Vesten

7

2055

Nie Gru 11, 2011 2:27 pm

Vesten Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Problem z Ele.{mz ETZ150}

llOMENll

5

1690

Sob Maj 26, 2012 11:57 am

Patryk82 Zobacz ostatni post

 


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Moje Moto


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO
[ Time : 0.060s | 22 Queries | GZIP : Off ]