Forum motoryzacyjne motokirc.pl

Motorowery, motocykle, skutery, samochody...
Witaj Drogi Gościu!

Zapraszamy do logowania lub rejestracji

Obecny czas: Pon Gru 17, 2018 6:31 am

Wszystkie czasy w strefie UTC (czas letni)




Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Brak Sygnału dzwiękowego
PostWysłany: Pon Sie 19, 2013 2:11 pm 
Offline
niewtajemniczony
niewtajemniczony

Rejestracja: Pon Sie 06, 2012 9:13 am
Posty: 45
Miejscowość: Klimontów/Śędziszów/Jędrzejów
Pojazd: Toros El Clasico(Sprzedany :D)
Romet ogar 200(Sprzedany)
MZ ETZ 150
Suzuki RG 80/50(sprzedana :()
Benzer Shaft 50(sprzedany)
GB Motors Street 110/50(sprzedany)
Polonez Caro 1.6 GLE
Opel Astra F 1.4 16V
Siemasz, mam malutki problem nie mam ''Titaca'' czyli sygnału dzwiękowego.
Niby kable wszystko okej nie po przecierane ani pourywane ale i tak nic nie Tita :)
Nie wiem zaglądac do tego przy manetce co jest: Zmiana Świateł długie-krótkie, kierunki i ten nasz kochany ''Titac'' mogło się cos tam stać jesli nie to prosze o podanie jakis innych propozycji:)


Góra
 Profil E-mail  
 
 Temat postu: Re: Brak Sygnału dzwiękowego
PostWysłany: Pon Sie 19, 2013 2:39 pm 
Offline
VI stopień wtajemniczenia
VI stopień wtajemniczenia

Rejestracja: Nie Cze 19, 2011 8:27 am
Posty: 1264
Miejscowość: Wałbrzych
Pojazd: Romet 50-t-1
Komar 2330
Romet CHART
Pony 50-m-2
Jawa 50 typ 20
o czym my mówimy? w jakim to motorowerze? :]


Góra
 Profil E-mail  
 
 Temat postu: Re: Brak Sygnału dzwiękowego
PostWysłany: Pon Sie 19, 2013 3:25 pm 
Offline
niewtajemniczony
niewtajemniczony

Rejestracja: Pon Sie 06, 2012 9:13 am
Posty: 45
Miejscowość: Klimontów/Śędziszów/Jędrzejów
Pojazd: Toros El Clasico(Sprzedany :D)
Romet ogar 200(Sprzedany)
MZ ETZ 150
Suzuki RG 80/50(sprzedana :()
Benzer Shaft 50(sprzedany)
GB Motors Street 110/50(sprzedany)
Polonez Caro 1.6 GLE
Opel Astra F 1.4 16V
Toros El Clasico/Zumico GR 200/ Wonjan WJ50
Ale jak cos to tam gdzie sa te przelaczniki obok manetki to rozebralem przewody ok ;/


Góra
 Profil E-mail  
 
 Temat postu: Re: Brak Sygnału dzwiękowego
PostWysłany: Pon Sie 19, 2013 5:48 pm 
Offline
Loża Szyderców
Loża Szyderców
Awatar użytkownika

Rejestracja: Nie Mar 19, 2006 8:18 pm
Posty: 2043
Miejscowość: TBG
Pojazd: MZ ETZ 250 83r
VFR 800Fi
Zobacz czy prąd dochodzi do sygnału...

_________________
emsi napisał(a):
Adamie co za ostre słowa płyną przez twój modem od neostrady :o


Góra
 Profil E-mail  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC (czas letni)


Podobne tematy
 Tematy   Autor   Odpowiedzi   Wyświetleń   Ostatni post 
Brak nowych postów [Motorynka] Podłączenie sygnału

brzęk

2

826

Wto Lip 07, 2009 4:42 pm

Mikolaj211 Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Zundapp KS80 - brak iskry i brak stacyjki(potrzebny schemat)

kiler19901

2

1995

Czw Lis 06, 2008 9:59 pm

kiler19901 Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Brak świateł

przemko3333

4

1375

Pią Kwi 28, 2006 6:26 pm

przemko3333 Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Brak iskry

Odi

6

1914

Sob Maj 13, 2006 9:00 pm

..::DawiD::.. Zobacz ostatni post

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów. Brak mocy

[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2, 3 ]

Gucio12

38

5696

Nie Lip 30, 2006 1:38 pm

Gucio12 Zobacz ostatni post

 


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Moje Moto


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO
[ Time : 0.064s | 20 Queries | GZIP : Off ]