Forum motoryzacyjne motokirc.pl

Motorowery, motocykle, skutery, samochody...
Witaj Drogi Gościu!

Zapraszamy do logowania lub rejestracji

Obecny czas: Pią Lis 16, 2018 1:13 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC (czas letni)




Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: co zrobic zeby akumulator sie ladowal
PostWysłany: Śro Sie 24, 2005 2:57 pm 
Offline

Rejestracja: Śro Sie 24, 2005 2:54 pm
Posty: 1
Miejscowość: Białystok
witam od niedawna bawie sie ogarkiem 200 i mam problem
chcemwsadzic akumulator tylko niewiem jaki czy 6 czy 12 bo do niego chcem podlanczyc kieronki i tylne swiatlo razem ze stopem klaksonik i jakby sie udalo to jeszcze przednie ale jak zrobic zeby go podlanczyc do silnika czy czegos aby sie od razu ladowal pomocy!!


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: Śro Sie 24, 2005 4:53 pm 
Offline
VI stopień wtajemniczenia
VI stopień wtajemniczenia

Rejestracja: Czw Maj 05, 2005 8:48 am
Posty: 739
Miejscowość: Piekary Śląskie
ja ci proponuję założenie akumulatora 6V, a cały opis jak to zrobić znajdziesz na stronie Artisa - www.przecinak.republika.pl


Góra
 Profil E-mail  
 
 Temat postu:
PostWysłany: Czw Sie 25, 2005 10:29 am 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: Sob Sie 06, 2005 10:40 am
Posty: 1064
Miejscowość: Sztabin
ale pod 12v podlaczy sie wiecej rzeczy, chocby neony czy np alarm... :>

_________________
YEAH HELLS BELLS!!! :'D


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: Czw Sie 25, 2005 10:33 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Rejestracja: Pią Wrz 23, 2005 7:40 pm
Posty: 236
Miejscowość: Lubartów[LUBELSKIE]
Pojazd: Daewoo Leganza 2.0 16V+LPG
D@nDee, pod 12V laczysz wszystkie 3 cewki, jesli masz bateryjny zapłon. Akumulator pasuje ładnie 12V 7/9Ah żelowy.


Góra
 Profil  
 
 Temat postu:
PostWysłany: Czw Sie 25, 2005 5:19 pm 
Offline
VIP
VIP

Rejestracja: Sob Sie 06, 2005 10:40 am
Posty: 1064
Miejscowość: Sztabin
KrzysieK No prawda, aleto juz wymaga bateryjnego zaplonu (nawet to lepiej) ale nie mozna chyba bezposredni do aku tego podlaczyc, bo to przeciez prad zmienny... Kiedys spotkalem sie z taka rada, ze wystarczy to przez mostek prostowniczy zrobiony z czterech diod puscic... I bedzie ladowanie.. A zaplon to juz jest na forum.. Dobrze mowie? Jesli zle to poprawcie mnie... <lol>

_________________
YEAH HELLS BELLS!!! :'D


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC (czas letni)


Podobne tematy
 Tematy   Autor   Odpowiedzi   Wyświetleń   Ostatni post 
Brak nowych postów Jak zrobic zeby WSK paliła od kopa???

patryk0407

6

1515

Sob Mar 28, 2009 6:40 pm

margo-31 Zobacz ostatni post

Brak nowych postów [Ogar 200] Jak zrobić żeby odpalał z kopa.

[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2, 3 ]

bosek3

37

22802

Śro Lut 15, 2012 11:28 pm

MrBomba Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Jak zrobic zeby z cewek zapłonowych swieciały swiatła ???

Gustlik

2

922

Wto Lip 08, 2008 10:21 am

Gustlik Zobacz ostatni post

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów. Co zrobić żeby lakier zmienił barwe na ciemniejszą .

rydzu NGK

10

1244

Czw Lut 04, 2010 6:33 pm

apollan Zobacz ostatni post

Brak nowych postów Co zrobić żeby Ogar odpalał "z kopa"

[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]

bosek3

19

11782

Nie Kwi 17, 2011 9:50 pm

Cinuz Zobacz ostatni post

 


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

Moje Moto


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO
[ Time : 0.060s | 20 Queries | GZIP : Off ]