Witam jestem kolin - nowy

mam na imie blazej
hi macie fajne przygody
posłuchajcie tego
jeżdźe juz 6 lat na motorku 4 lata motorynka i teraz 2 lata simsonem s51
przygody.....
nie licze tych takich blachyh typu jade jade i sie wywaliłem, albo jade i dobilem do plotu lub na zakrecie za duzy winkiel wziołem

u mnei to normala
1 raz jade sobei motorynka, konczyłem wtedy 6 klase (wakacje) wziołem świadectwo pamietam to jak dziś czkeam sobie 10 minw domu przebralem si ei na motorek!
przejechalem skrzyzowanie, przedemna samochod jade jade patrze sie na laski i im macham patrze na droge a samochod sie zaczymał w tym czasie no i.... 500zł za szkody w plery motorek do kasacji i złamana ręke w 3 miejscach naszczescie obylo sie bez psów a nie mniałme nic na ta motorynke nawet kasku niemniałem a wakacje w dupe
2 wypadek jade sobei jade na motorynce wjezdzam w zakret biore fajny winkiel patrze... cos wylane na drodze a nic wali mnie to jade dalej po upadku i stluczonym kolanie ( nielicze obcharatanych czesci ciala i motorka) zauwazyllem ze to byl olej... najprawdopodobniej ON wylany przez jaka cysterne mniala chyba za duzo w baku albo w zbiorniku jak jechalme z powrtotem ( z ledwoscia) to mijalem psy na torach
3 sprawa i to calkiem niedawno bo jakies 5 dni temu
jade sobie z kumplem ( kumpel ma szybszy motorek tez simsona) chce go wyminac na zakrecie i mozna powiedziec ze go wiminolem ale zjechalme na pas przeciwny a jechalem jeszcze bez trzymanki no i pech chail ze akurat jechalo bardzo ladne srebrne sejczento ja champel zazucilo mnei w lewo, puscilem hamulec, daje max gazu i puszczam sprzeglo no i pochylam sie tak aby go jakos minac... auto musialo skrecic w prawo wjechalo na 2 dupne murki o wysokosci 30cm i wjebalo sie na plot.... ja sie zatrzymalme patrze czy koles wyszedl i czy mu nic nie jest i power gaz i w pola
uciekalme chyba 70 po samych dziórach
dodam jeszcze ze 3 razy dobilem do kumpli jednemy nawet sie zlamala rama w pół
pozdrawiam napisze potem wiecej jak mi sie bedzie chcialo
Więcej emotek się niedało??